Hasznos tartalmak

A pumpapályákról 6 pontban!

A pumpapálya (angolul “pumptrack”) egy modern közösségi és játszótér. Ha a használója megfelelően “pumpál” akkor tekerés nélkül képes körbe-körbe haladni rajta. A pumptrack hullámok és kanyarok egymásutánja. Egyre növekvő népszerűsége annak köszönhető, hogy egyaránt nyújt élményt amatőröknek és profiknak, használata nagyban hozzájárul a biztonságos közlekedés elsajátításához.

A pumpapályákról 6 pontban:

  1. Inkluzív: A pumpapálya nem kevesebb mint 15 féle sport gyakorlására alkalmas 1 helyen, függetlenül attól, hogy a használó milyen korú vagy ügyességű. Kezdőktől a profikig garantált az élmény!
  2. Biztonságos: Biztonságtechnikai szakértők és profi sportolók javaslatai alapján tervezünk amelynek köszönhetően már 2 éves kortól használhatóak pályáink. Minden hatályos jogszabálynak és szabványnak megfelelünk.
  3. Strapabíró: Az aszfaltborításnak köszönhetően a pumpapálya időtálló és vandálbiztos, fenntartási költsége minimális. Minden pályánkra 7 év garanciát vállalunk.
  4. Gyorsan megvalósítható: A kivitelezés gyors és egyszerű, a teljes projektet végigvisszük a tervezéstől a kivitelezésig, igény szerint akár a megnyitó lebonyolításában is segítünk. Legtöbb pályánk kevesebb mint 3 hét alatt elkészül.
  5. Az aktív és egészséges életmód szolgálatában: A pumpapálya egy attraktív multisport létesítmény mely több órás kikapcsolódást biztosít. A rendszeres használó aktív és egészséges lesz, a pálya pedig egyben egy találkozóhely, amely nagyban hozzájárul új közösségek kialakulásához.
  6. Feldobja a környéket: A pumpapálya nem csak egy sportlétesítmény. Köszönhetően az egyedi és különleges kinézetnek alkalmas közparkok, terek arculatának javítására, de kiváló lehetőség elhagyatott városrészek újraépítésére.

És mindez 50% kedvezménnyel az Országos Bringapark Program keretében!

Keressen bátran ingyenes ajánlatért!

Kapcsolat

Felkeltettük az érdeklődését vagy csak kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk bármelyikén!