Rólunk

Személyes kötődéssel a legjobbat

Először saját használatra építettünk pályákat “puszta kézzel”, majd 2010-ben megkaptuk az első hivatalos megbízást Budapest XVI. kerületében. Már ekkor is a magas minőség és a biztonság volt az elsődleges számunkra, így az aszfaltos pályák térhódításával az Alliance nemzetközi céggel kötöttünk együttműködést, hogy továbbra is garantálni tudjuk pályáink színvonalát. 

Azóta számos megkeresésünk érkezett és az ország legkülönbözőbb pontjain vannak pályáink. Fontos számunkra, hogy amit kiadunk a kezünkből az egyaránt kiszolgálja az amatőr és profi sportolókat is, több általunk épített pálya köré is szerveződött már sportegyesületi tevékenység.

Építsünk együtt egy jobb világot!

Az általunk épített pumpapályákon keresztül Magyarország különböző részein sportolási, szórakozási lehetőséget nyújtunk a közösségeknek. Ezzel  is népszerűsítve az aktív életmódot.

Csatlakozzon Ön is és teremtsen értéket, építtessen Ön is a közösségének pumpapályát! Mi pedig támogatjuk Önt a teljes folyamatban.

Csapatunk

Több mint egy évtizedes tapasztalat

Mi a kerékpárpálya.hu is több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik már a pályaépítésben, míg az Alliance, Action Sports Experts több mint 15 éves múlttal rendelkezik és világszerte több mint 170 helyszínen dolgoztak már.

Csapatunk szenvedélyes és tapasztalt emberekből áll, akik sokrétű tudással rendelkeznek. Mindent megteszünk azért, hogy csak a legjobb megoldásokat nyújtsuk Önnek. Szenvedéllyel és kreativitással dolgozunk, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően. 

0 +
Projekt
0 +
év tapasztalat
0 +
helyszín
0 %
Profizmus

Elkötelezetten a fenntarthatóság mellett

Mi magunk is sok időt töltünk a természetben, szeretjük azt és fontos számunkra, hogy segítsünk a környezet megőrzésében és a helyi közösségek támogatásában szerte a világon.

Számunkra a fenntarthatóság nem csak egy divatos szó, hanem mindennapi munkánkon és cselekedeteinken keresztül valójában megjelenik, akár szakmai, akár magánéletünkben.

Elkötelezetten a környezetért

A környezetre gyakorolt hatásunk minimalizálása az infrastruktúra megvalósításához legalkalmasabb helyszín alapos kiválasztásával kezdődik.

Leromlott és elavult területekre összpontosítunk, ahol csak lehetséges. Újrahasznosított anyagokat használunk, és ügyelünk arra, hogy a legrövidebb szállítási útvonalakat használjuk. Ennek ellenére megoldásaink hosszú élettartamúak, és szivattyúpályáink könnyen karbantarthatók. Alapos tervezéssel és kivitelezéssel emellett az újrahasznosítást és a környezetbarát magatartást is elősegítjük létesítményeinkben.

Elkötelezetten a helyi gazdaságokért

Szinte kizárólag a helyi környezetből származó anyagokat használjuk fel, ezzel támogatva a helyi vállalkozásokat és a helyi gazdaságot. Együttműködünk helyi vállalkozókkal, sőt önkéntesekkel is, hogy lehetőség szerint tovább csökkentsük a projekt költségeit.

Elkötelezetten a közösségért

Csapatunk az egészséges és aktív életmódot hirdeti az általunk épített pályák és általunk szervezett, támogatott rendezvényeken keresztül.

Létesítményeink a lehető széles felhasználókörben használhatóak és elérhetőek, a fogyatékkal élők számára is. A sporthoz kapcsolódó életmódunknak köszönhetően megértjük a felhasználókat.

A teljes projektet levezényeljük az elejétől a végéig

A tapasztalt tervező és kivitelező csapatainknak köszönhetően kulcsrakész megoldásokat tudunk kínálni Önnek. Ennek köszönhetően kiküszöbölhető számos probléma mely felmerülhet abban az esetben ha a tervezőnek vagy kivitelezőnek nincs gyakorlata ezen a területen.

Az integrált folyamatoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan történnek a munka-folyamatok a tervezéstől a kivitelezésig. Tapasztalt kollégáink ismerik a terveket, így könnyen, pontosan és gyorsan tudnak dolgozni belőlük.

Ön megrendelőként nyugodtan hátradőlhet, mi elvégzünk minden feladatot az indulástól az átadásig.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mondja el az elképzeléseit és megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára. A célközönséghez, földrajzi adottságokhoz és a költségvetéshez legjobban illeszkedő pályát tervezzük, garantálva ezzel a sikert.