Hasznos tartalmak

Miért fontos, hogy tapasztalt kézben legyen a tervezés, kivitelezés?

Számos esetben tapasztaljuk, hogy egy megrendelő kizárólag terveket szeretne tőlünk vásárolni, a kivitelezést pedig egy helyi vállalkozóval oldaná meg. Ez még a jobbik eset, van mikor már a terveket sem szakavatott kezekre bízzák, de erről inkább ne is beszéljünk.

Miért elengedhetetlen, hogy egy pumpapályát erre szakosodott tervező tervezzen, és erre szakosodott kivitelező építsen meg?

Egy pumpapálya tervezése és kivitelezése egyszerre művészet és mérnöki munka. Tekintettel az organikus formákra egy terv kizárólag tapasztalt kivitelező által megvalósítható aki a kivitelezés során folyamatosan teszteli és finomítja a nyomvonalat.

A pályatest megformálásán túl a kézi aszfaltbedolgozás is specifikus. A gömbölyded formák, közel 70 fokos dőlésszögek és a sima futófelület kialakítása mind speciális technológiát és szerszámokat igényel.

Az, hogy a pályának megvan-e a megfelelő ritmusa, alacsony és nagy sebességnél egyaránt élvezetes és biztonságos legyen sokszor centiken múlik, ez pedig nem olvasható ki a tervekből, az tudja aki használja is. Nem véletlen, hogy világszerte minden nagy cégnél kéz a kézben jár a tervezés és a megvalósítás.

A fentiek miatt erősen ajánlott, hogy pumpapályáját kizárólag gyakorlott tervezővel és kivitelezővel valósítsa meg, aki legalább 5 hasonló méretű és típusú pályát tervezett, felépített már!

Forduljon szakértő csapatunkhoz már a tervezés fázisában!

Keressen bátran ingyenes ajánlatért!

Kapcsolat

Felkeltettük az érdeklődését vagy csak kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk bármelyikén!